Friday Bite: Marketing trends 2018

De Friday Bite, een update op het gebied van social, marketing, reclame, technologie en andere spannende ontwikkelingen die wij voor jullie hebben gespot.


Marketing trends  2018

2018 komt steeds dichterbij net zoals de nieuwe marketing automation trends. In dit artikel worden 5 trends gegeven en toegelicht. Wilt u uw marketing automation in 2018 verbeteren? Lees dan snel verder om helemaal klaar te zijn voor 2018! Lees verder.

Lees verder

Het klantenbestand van de toekomst 

Een klantenbestand is zeer belangrijk en kan je omzet verhogen. Maar welke zaken zijn er nou belangrijk voor klantenbestand? In dit artikel wordt beschreven wat belangrijk is. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder! Lees verder

Lees verder

Tesla truck voor Nederland

Tijdje terug heeft Tesla hun vrachtwagen gepresenteerd en in Amerika stromen de eerste orders al binnen. Maar binnenkort kunt u de vrachtwagen ook in Nederland reserveren. Wilt u weten wat de vrachtwagen in Nederland gaat kosten en wanneer u hem kan zien rijden? Lees dan snel dit artikel.

Lees verder