Friday Bite : Neutraliteit afgeschaft in de VS

De Friday Bite, een update op het gebied van social, marketing, reclame, technologie en andere spannende ontwikkelingen die wij voor jullie hebben gespot.


Neutraliteit afgeschaft in de VS 

Afgelopen donderdag heeft de Amerikaanse toezichthouder FCC, gestemd over het veranderen van de bestaande regelgeving voor netneutraliteit in de Verenigde Staten. Hoe zit het precies met deze regels, welke gevolgen heeft de afschaffing, krijgen wij er ook mee te maken? Lees verder

Lees verder

T-mobile neemt Tele2 over

Wat gaat deze overname betekenen voor de concurrentie van mobiele aanbieders in Nederland. De prijzen stijgen in Nederland harder dan in de omliggende landen. Voor een gezonde concurrentie heb je minimaal 5 aanbieders nodig en dat zijn er nu maar drie. Hoe nu verder? Lees verder

Lees verder

Zeven praktische tips om datalek te voorkomen 

Welke preventieve veiligheidsmaatregelen kun je zoal nemen om digitale narigheid te voorkomen. Het blijkt dat bij meeste datalekken menselijk handelen de oorzaak is. Ga met een gerust hart de feestdagen in en lees hoe je datalekken kunt voorkomen. Lees verder.

Lees verder