Friday Bite: Mobiliteit verbetert

De Friday Bite, een update op het gebied van social, marketing, reclame, technologie en andere spannende ontwikkelingen die wij voor jullie hebben gespot.


Mobiliteit verbetert

De ontwikkelingen in de mobiliteitssector gaan snel. Tegenwoordig bestaan er al slimme verkeerslichten die voorrang geven aan bepaalde voertuigen.Deze smart mobility-oplossingen leveren een positieve bijdrage, maar alleen als ze worden omarmd door de gebruikers en de omgeving. Benieuwd naar meer ontwikkelingen lees dan verder.

Lees verder 

 

Koester je klant

2018 komt steeds dichterbij en ook voor 2018 zijn er weer veel nieuwe kansen en trends in de wereld van communicatie en klantcontact.In dit artikel delen aantal experts hun visie voor 2018. Benieuwd wat zij te vertellen hebben? Lees dan verder.

Lees verder

Accu van 100 megawatt

Tesla staat vooral bekend om zijn auto's. Maar Tesla doet meer dan alleen aFruto's. Tesla heeft in Australië een accusysteem geïnstalleerd met een vermogen van 100MW en capaciteit van 129MWh. Benieuwd wat er gaat gebeuren met deze accu? lees dan het artikel.

Lees verder