Friday Bite: Klantenreis in de modewereld

De Friday Bite, een update op het gebied van social, marketing, reclame, technologie en andere spannende ontwikkelingen die wij voor jullie hebben gespot.


Klantenreis in de modewereld 

De customer journey: is éen van de belangrijkste ontwikkeling voor de komende jaren. Die klantreis kan op veel plekken beginnen: in een modeblad of op Instagram. Trends komen daardoor sneller op en verdwijnen weer net zo snel. Mirjam Husselbos geeft tips die iedereen kan helpen. Ben jij benieuwd naar deze tips? Lees dan hier verder. 

Lees verder 

 

Kennen jullie GDPR?

Voor organisaties die persoonsgegevens inzetten voor hun marketingactiviteiten is consumentenvertrouwen belangrijker dan ooit. Een groot deel van de consumenten staat positief tegenover het gebruik van data, maar willen wel meer controle hebben over hun gegevens. Wil jij ook weten wat er met jou gegevens gebeuren? Lees dan hier verder.

Lees verder

NEMO leven in het heelal 

Een camagne gemaakt door KesselsKramer: op 14 oktober 2017 opende de nieuwe tentoonstelling 'Leven in het heelal' in NEMO. Bij deze tentoonstelling lanceert NEMO een bijzondere campagne. Ben jij benieuwd naar deze tenetoonstelling? Lees dan hier verder.

Lees verder