Friday Bite: Verhoog je laadsnelheid

De Friday Bite, een update op het gebied van social, marketing, reclame, technologie en andere spannende ontwikkelingen die wij voor jullie hebben gespot.


Verhoog je laadsnelheid

Google is op oorlogspad. Al is je website nog zo mooi, als de website langzaam is zet google hem onderaan. Hierdoor kan je veel traffic en omzet mislopen. Dus controleer de laadtijd van je website en kijk hier wat je eraan kan doen

Lees verder 

 

Verkoop je oude spullen

Tegenwoordig is het hip om je oude spullen te verkopen via marktetplaces zoals marktplaats of tegenwoordig via Facebook. Maar hoe pak je dat het beste aan? Lees hier 9 tips die jou tot verkoper kunnen maken.

Lees verder

Achteraf betalen voor je reis 

Hoe vaak is het je weleens overkomen dat je de trein wil halen, maar dat je niet genoeg saldo hebt op je ov-kaart. Daar komt binnenkort een einde aan. De NS komt met de dienst NS Flex, waarmee je aan het eind van de maand kan betalen. Nieuwsgierig hoe dit gaat werken lees dan verder.

Lees verder