Friday Bite: Marketingfacts jaarboek

De Friday Bite, een update op het gebied van social, marketing, reclame, technologie en andere spannende ontwikkelingen die wij voor jullie hebben gespot.


Marketingfacts jaarboek

Of je nu nog druk bezig bent met studeren, een junior- of seniorfunctie bekleedt. Met het Marketingfacts Jaarboek lees je jezelf helemaal up-to-date over de stand van marketing. Wil jij ook zo een Marketingfacts boek? Lees dan hier verder.

Lees verder 

 

Ideale content marketingteam

Elke organisatie streeft naar het perfecte team. Deze tips voor een ideale content marketingteam helpen je daarbij. Ben je benieuwd naar deze 3 tips? Lees dan hier verder.

Lees verder

City marketing 

Hoe zet je jouw stad of gemeente beter op de kaart als het gaat om bijvoorbeeld cultuur en onderwijs? Het antwoord op deze vraag wordt 10 oktober beantwoord door de sprekers van Online Tuesday editie 73. Benieuwd naar de sprekers? Lees dan hier verder.

Lees verder