Friday Bite: Stop met silodenken

De Friday Bite, een update op het gebied van social, marketing, reclame, technologie en andere spannende ontwikkelingen die wij voor jullie hebben gespot.


Stop met silodenken

Om optimaal te kunnen digitaliseren in een bedrijf, is het delen van kennisbelangrijk. Alleen op dit moment wordt er vaak gewerkt en gedacht "silo’s" of kanalen waardoor er weinig kennis wordt gedeeld. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u dit kan verbeteren.

Lees verder

Interactieve advertenties

Leest u weleens een tijdschrift online? Dan zijn jou vast de interactieve advertenties opgevallen. Dit soort advertenties komen steeds vaker voor, nu de tijdschriften online zijn. Maar hoe effectief zijn die advertenties? En wat kunt u ermee als bedrijf? Nieuwsierig naar de antwoorden op deze vragen lees dan het artikel.

Lees verder

Drone post

Het IJslandse bedrijf Aha is voor zover bekend het eerste bedrijf dat drones vast gaat inzetten voor de bezorging van goederen. Tot nu toe doen veel bedrijven experimenten, maar Aha is al zover. Lees verder om erachter hoe dit in zijn werk gaat.

Lees verder