Friday Bite: Jongeren & media

De Friday Bite, een update op het gebied van social, marketing, reclame, technologie en andere spannende ontwikkelingen die wij voor jullie hebben gespot.


Jongeren & online media

Jongeren weten optimaal gebruik te maken van social media. Voor hun is het heel normaal en hoort bij hun leefstijl. Maar is de sociale druk bij jongeren om leuk gevonden niet te hoog? Het lijkt een steeds groter probleem te worden. Wat kan hier aangedaan worden? En hoe leren jongeren hiermee omgaan?

Lees verder

Parkeren google maps

Vind u parkeren altijd lastig in Amsterdam? Dan bent u niet de enige. Daarom komt Google maps nu met een parkeerhulp voor in Amsterdam. Deze functie was al beschikbaar in diverse Amerikaanse steden, maar nu ook in onze hoofdstad. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? lees dan verder.

Lees verder

Emoji spreken?

Tegenwoordig gebruikt iedereen tijdens een gesprek via whatsapp bijvoorbeeld. Maar wist u dat ze ook steeds meer gebruikt worden in het bedrijven? Maar past u dit nieuwe taaltje toe of hoe juist niet. Leer hier de emoij taal en kijk hoe u ze kunt toepassen.

Lees verder