Bite The Lemon start strategic partnership met Act-On

Act-On is ’s werelds snelst groeiende marketing automation software maker. Het cloud gebaseerde platform is het fundament voor succesvolle marketing campagnes, van klein en simpel tot wereldwijd en complex. Met trots mogen wij u mededelen dat wij strategic Act-On partner voor Nederland zijn geworden.


Act-On is ’s werelds snelst groeiende marketing automation software maker. Het cloud gebaseerde platform is het fundament voor succesvolle marketing campagnes, van klein en simpel tot wereldwijd en complex. Met trots mogen wij u mededelen dat wij strategic Act-On partner voor Nederland zijn geworden. 

Act-On: Leider in Marketing Automation

Act-On bedient organisaties van MKB tot Enterprise met schaalbare ‘pay as you grow’ software. De software biedt een intuïtieve interface, email engine, CRM functies, website tracker, lead scoring, lead nurturing en social media prospecting. Met simpele doch effectieve webform en landingspagina tools, inbound SEO en Google Adwords tracking heeft u als B2B marketeer een sterke set met marketing-tools binnen handbereik.

Marketing Automation software

Marketing Automation is het platform om content marketing / inbound marketing campagnes (Lead Nurturing) mee te organiseren en te monitoren.

Save The Date - Here to Gain Event

Op 26 november 2015 vindt het Here to Gain Event plaats, powered by Act-On and friends. Het Event staat in het teken van marketing automation en wordt gehouden in het Almere City Stadion. Noteer deze datum alvast in uw agenda! Officiële uitnodiging volgt.

Meer weten? Neem contact op!

Ervaar zelf wat Act-On voor u kan betekenen! Wilt u meer weten over deze Marketing Automation software? Vul hier het formulier in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.

Benieuwd wat Act-On voor u kan betekenen?