Louwman Exclusive


Ready to go / Wheels & Deals / LEF / You're Invited

Louwman Exclusive

Louwman Exclusive is officiëel partner van Bentley, Lamborghini, Lexus, Maserati, McLaren, Morgan, Rolls-Royce en TVR. In de meest bijzondere showroom van Nederland, pal langs de snelweg A2 van Amsterdam naar Utrecht dat deel uitmaakt van de geluidswal vind je Louwman Exclusive. Passie voor de klant en voor de auto, dát is waar het bij Louwman Exclusive om draait. En wij hebben de eer om daar veel mooie dingen voor te mogen doen.

Meer over Louwman Exclusive

Concept

Voor Louwman Exclusive vervullen we de rol als de marketing afdeling op afstand. Zo zijn we verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het klanten Loylaiteitsprogramma Invited en diverse sales gerichte acties en campagnes. dit alles ondersteunt met met door ons geimplmenteerde marketing automation.

Bijzonder klanten verdienen bijzonder aandacht

De manier hoe klanten en geïnteresseerden benaderd worden als zij in contact komen met Louwman Exclusive hebben we vertaald naar een speciaal programma INVITED genaamd. Met het nieuwe INVITED.programma ontwikkelden we een gelaagde aanpak op basis van persona’s en gespecialiseerde customer journeys: uitnodigend voor iedereen die de passie deelt voor exclusieve automobielen tot exclusieve uitnodigingen voor vaste relaties van Louwman.

INVITED. is een uitnodiging op maat in de wereld van Louwman Exclusive.

Website met MyINVITED. omgeving waarin de volledige autohistorie, loyalty uitnodigingen, services en carbrokerage-aanbiedingen terug te vinden zijn
Geautomatiseerd loyaltyprogramma met maandelijkse INVITES op het gebied van lifestyle en experience

Overige acties

Voor het merk Maseratie hebben we bijzonder proposities een aanpak met LEF. Positionering van Maserati Ghibli en Quattro Porte in het zakelijk leasesegment. dit in een full-online aanpak via Ad-words, Social advertisement en display advertisement. 

Met LEF, dat staat voor Louwman Exclusive Finance, maar dat uiteraard een dikke knipoog is naar de behoudende leaserijder die vaak toch voor de bekende en gangbare leasemerken kiest, betreedt Louwman Exclusive de zakelijke leasemarkt. Speciaal voor de introductie van LEF heeft Louwman Exclusive voor de Maserati Ghibli en de Maserati Quattroporte, de 'Edizione Aziendale' samengesteld. Een business edition van Italiaanse signatuur met een rijke uitrusting voor zakelijk gebruik. Met deze Aziendale-uitvoeringen, die alleen verkrijgbaar zijn bij Louwman Exclusive, heeft het Utrechtse bedrijf met Maserati een volwaardig en scherp geprijsde concurrent in de zakelijke leasemarkt.

Kijk voor meer informatie op:
www.louwmanexclusive.nl